Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Avonturier en ondernemer Jeroen Komen doet iets wat maar weinigen doen; met zijn eigen kleine vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa.

Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan vele gevaren, maakt duizenden (lucht)foto’s en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op.

Tijdens de vele uren in de lucht, ontwikkelt hij langzaam een andere kijk op de wereld en haar bewoners en beseft hij dat vrijheid soms gebaat is bij regels en kaders.

Zijn Pelican, de PH-CBO hebben jullie vast al vaak in of voor de VSH hangaar zien staan, zonder te beseffen dat het toestel al over bijna alle 44 landen van Europa gevlogen heeft. Jeroen voltooide ooit – net als waarschijnlijk velen van jullie – zijn vliegopleiding bij Vliegschool Hilversum. Veel theorie die hij vorige eeuw moest leren is hij pas écht gaan begrijpen als het erop aan kwam. En de erin geramde drill om van tank te wisselen als de motor uitvalt, ook als je fuel-calculations correct zijn, heeft hem boven de Alpen zijn leven gered.
Graag deelt hij zijn ervaringen en inzichten met jullie, opdat ook jullie met plezier half Europa afvliegen! En natuurlijk signeert hij na afloop zijn boeken!

Toegang gratis.

Vul je gegevens in voor aanmelding.

Geen velden gevonden.