NATO excursie Geilenkirchen (dagtrip)

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

“The visit will include a briefing about organisation, task and also history of the Component, as well as a visit of an AWACS aircraft.”

Uitermate interessant om heen te vliegen.

De excursie op ETNG is van 14:00-16:30 uur en start na aankomst met een briefing, gevolgd door een kijkje en uitleg in een AWACS vliegtuig. We kunnen op de heenweg een tussenstop plannen op Weeze of een ander veld naar keuze, maar dat kunnen we nog bepalen op de dag zelf en is weersafhankelijk. Als het geen VFR weer is, cancelen we deze trip. Om 9:00 uur verzamelen en 10:30 uur take-off.

Organisatiekosten zijn โ‚ฌ25,- per vlieger. Leerling vliegers moeten al in de navigatiefase (na Progress Test 3) zitten voor deelname.

Er mogen maximaal 20 personen deelnemen. Een opmerking van de basis commandant: als je een pace-maker draagt, mag je niet in de AWACS vliegtuigen.

Je kan gratis gebruik maken van onze vliegkaarten en de iPad met Skydemon. Deze opties en of je met een instructeur wilt vliegen kan je aangevenย op onderstaand formulier. Je ontvangt dan ook een Briefingpack. Geef ook je paspoortnummer door. Dit is op verzoek van de NATO.

Producten