Laden Evenementen

Inschrijving gesloten (23 maart 2018)

“The visit will include a briefing about organisation, task and also history of the Component, as well as a visit of an AWACS aircraft.”

We zijn er al 2x geweest en 1x hebben we het moeten cancelen, maar wederom op het programma.

Uitermate interessant om heen te vliegen. Er mogen maximaal 25 personen deelnemen (schrijf je dus tijdig in) en als je een pace-maker draagt, mag je niet in de AWACS vliegtuigen.

De excursie op ETNG is van 14:00-16:30 uur en start na aankomst met een briefing, gevolgd door een kijkje en uitleg in een AWACS vliegtuig. We kunnen op de heenweg een tussenstop plannen op Weeze of een ander veld naar keuze, maar dat kunnen we nog bepalen op de dag zelf en is weersafhankelijk. Als het geen VFR weer is, cancelen we deze trip. Om 9:00 uur verzamelen en 10:30 uur take-off.

VFR kaarten worden verzorgd en de organisatiekosten zijn €25,- per vlieger. Leerling vliegers moeten al in de navigatiefase (na Progress Test 3) zitten voor deelname.

Je kan gratis gebruik maken van de iPad met Skydemon. Deze opties en of je met een instructeur wilt vliegen kan je aangeven op onderstaand formulier. Geef ook je paspoortnummer door. Dit is op verzoek van de NATO.