Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

“The visit will include a briefing about organisation, task and also history of the Component, as well as a visit of an AWACS aircraft.”

Vorig jaar een groot succes en zeer interessant om heen te vliegen, met je instructeur of als gebrevetteerde. Er mogen maximaal 25 personen deelnemen (schrijf je dus tijdig in) en als je een pace-maker draagt, mag je niet in de AWACS vliegtuigen.

De excursie op ETNG is van 13:00-16:00uur en start na aankomst met een briefing, gevolgd door een kijkje en uitleg in een AWACS vliegtuig. We kunnen op de heenweg een tussenstop plannen op Weeze of een ander veld naar keuze, maar dat kunnen we nog bepalen op de dag zelf en is weersafhankelijk. Om 9:00uur verzamelen en 10:00uur take-off.

Organisatiekosten zijn € 25,-. Eventuele instructiekosten worden enkel berekend over de gevlogen uren plus een half uur briefing per vlucht.

Je kan gratis gebruik maken van de iPad met Skydemon. VFR kaart Duitsland kaart en landingskaarten zijn tijdig beschikbaar. Mocht het geen vliegweer zijn dan rijden we er met de auto naar toe (carpool). Deze opties en of je met een instructeur wilt vliegen kan je aangeven op onderstaand formulier. Geef ook je paspoortnummer en als je eventueel je auto wilt delen, je kenteken door. Dit is op verzoek van de NATO.

Let op, er zijn nog een paar plekken beschikbaar, zoals op de F-GCJD en de PH-CJC.