Bel ons op 035-5771201|info@vliegschool-hilversum.nl

Fotovlucht

Fotovlucht 2017-08-26T16:21:41+00:00

Vanaf 21 april 2017 kunnen wij (voorlopig) geen fotovluchten aanbieden i.v.m. veranderde regelgeving. Drone opnames kunnen we wel doen, maar zoals gezegd voorlopig geen GESPECIALISEERDE VLUCHTUITVOERINGEN (PART-SPO) zoals de nieuwe regelgeving fotovluchten heeft getypeerd.

Wij zijn net als andere vliegbedrijven druk doende om een “Declaratie” in te dienen om op legale wijze te kunnen opereren. De verwachting is dat we eind 2017 voldoen aan de gestelde eisen.

Let er bij het uitbesteden van een foto-opdracht bij een ander vliegbedrijf op, dat ze voldoen aan deze nieuwe eisen.

Bij het maken van luchtfoto’s komt heel wat kijken en is écht een vak apart. Door de centrale ligging van vliegveld Hilversum in Nederland is dit de ideale uitvalsbasis voor fotovluchten. De fotovluchten worden door ons eigen fototeam uitgevoerd. Zij zijn perfect op elkaar ingesteld als piloot en fotograaf om de opdracht tot een succes te maken.

Daarnaast vliegen wij desgewenst ook met drones. Echter mogen drones in veel gebieden niet vliegen, maar kunnen in bepaalde gevallen prachtige beelden opleveren, zoals dit voorbeeld;

Wij vliegen een opdracht al vanaf 75 euro per foto en gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag persoonlijk. Bestel een foto via onze webshop en geef daar je wensen aan of bel ons voor een adviserend gesprek.

Producten