Producten

ONDERHOUD

ONDERHOUD 2017-05-01T12:05:31+00:00

PART 66 onderhoud, vakkundig en vertrouwd.

Vliegschool Hilversum heeft een eigen Aircraft Maintenancebedrijf met ervaren EASA Part-66 gekwalificeerde technici waarvan enkele ook vliegers zijn. Wij onderhouden niet alleen onze eigen vloot van 8 vliegtuigen, maar doen dat ook voor klanten.

In totaal onderhouden wij 27 vliegtuigen met zuigermotoren, van regulier onderhoud (inspecties), reparaties tot en met motorwissels. Waar er (component) reparaties van externe bedrijven nodig zijn, bijvoorbeeld motor- of propelleroverhauls, kunnen wij het hele proces voor u verzorgen. Dat wil zeggen de beste offerte vinden en het technische contact onderhouden. Wij werken tevens aan vliegtuigen met retractable gear en constant speed propeller.

De integratie van een onderhoudsbedrijf in een vliegschool betekent dat er veel kennis gedeeld kan worden tussen vlieger en technici. Om het gat tussen de theorieboeken en praktijk te dichten houden wij een paar keer per jaar een druk bezochte workshop Motortechniek.

 

Nogmaals bedankt voor de cursus. Erg leuk en leerzaam!
Sander

Vliegschool Hilversum Aircraft Maintenance (VHA B.V.) werkt met open calculatie en een vriendelijke prijsstelling. Contactpersonen zijn Berto van den Bos en Dennis Vonk. Zij zijn te bereiken op 035 – 577 1789 (b.g.g. 035 – 577 1201) of per mail.

Dennis
Dennis
Part 66
PPL
Berto
Berto
Part 66
Bob
Bob
Part 66 (in progress)
PPL (in progress)
Stagiair
Stagiair
Part 66 (in progress)