PART 66 onderhoud, vakkundig en vertrouwd.

Vliegschool Hilversum heeft een eigen vliegtuigonderhouds bedrijf: Vliegschool Hilversum Aircraft Maintenance. Hier werken 2 ervaren EASA Part-66 gekwalificeerde technici en een monteur. Wij onderhouden niet alleen onze eigen vloot van 8 vliegtuigen, maar hebben ook externe vliegtuigen in onderhoud. Daarnaast verzorgen wij onderhoud aan autogyro’s van Auto Gyro GmbH.

In totaal onderhouden wij ca. 30 vliegtuigen en autogyro’s met zuigermotoren, inclusief vliegtuigen met retractable gear en constant speed propeller. Van regulier onderhoud (inspecties), reparaties tot en met motorwissels. Waar er (component) reparaties van externe bedrijven nodig zijn, bijvoorbeeld motor- of propeller overhauls, kunnen wij het hele proces voor u verzorgen. Dat wil zeggen de beste offerte vinden en het technische contact onderhouden.

De integratie van een onderhoudsbedrijf in een vliegschool betekent dat er veel kennis gedeeld kan worden tussen vlieger en technici. Om het gat tussen de theorieboeken en praktijk te dichten houden wij een paar keer per jaar een druk bezochte workshop Motortechniek.

 

Nogmaals bedankt voor de cursus. Erg leuk en leerzaam!
Sander

Vliegschool Hilversum Aircraft Maintenance (Victor Hotel Alpha B.V.) werkt met open calculatie en een vriendelijke prijsstelling. De contactpersonen zijn Berto van den Bos en Dennis Vonk. Zij zijn te bereiken op 035 – 577 1789 (b.g.g. 035 – 577 1201) of per mail.

Dennis Vonk
Dennis VonkVliegtuigtechnicus
AML Part 66

Rotax iRMT

AutoGyro mechanic

PPL(A) SEP

Berto van den Bos
Berto van den BosVliegtuigtechnicus
AML Part 66
Nils Lips
Nils LipsVliegtuigmonteur
Stagiair ROC Amsterdam/Schiphol
Stagiair ROC Amsterdam/SchipholLeerling vliegtuigmonteur