Bel ons op 035-5771201|info@vliegschool-hilversum.nl

REKLAMEVLUCHT

REKLAMEVLUCHT 2017-05-02T18:25:06+00:00

Vanaf 21 april 2017 kunnen wij (voorlopig) geen reklamevluchten aanbieden i.v.m. veranderde regelgeving. Dit zijn zogenaamde GESPECIALISEERDE VLUCHTUITVOERINGEN (PART-SPO) vluchten, zoals de nieuwe regelgeving reklamevluchten heeft getypeerd.

Wij zijn net als andere vliegbedrijven druk doende om een “Declaratie” in te dienen om op legale wijze te kunnen opereren. De verwachting is dat we rond juli 2017 voldoen aan de gestelde eisen.

Let er bij het uitbesteden van een reklame-opdracht bij een ander vliegbedrijf op, dat ze voldoen aan deze nieuwe eisen.

Luchtreklame heeft nog steeds een zéér hoge attentie waarde en vanaf Vliegveld Hilversum een enorm bereik binnen de Randstad waar miljoenen mensen wonen. Binnen 10 minuten vliegen we al boven hartje Amsterdam. Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers zijn reklamevluchten onderscheidende acties. Voor bedrijven past dit perfect in de marketing mix met social media. Vlieg bijvoorbeeld een “kortingscode” rond en je meet direct de resultaten.

Met maximaal 26 letters vestig je de aandacht op website, product, dienst en zelfs aanzoeken zijn populair.

sleepletters2

Je kan kiezen voor rode en/of zwarte letters. De prijzen staan in minuten aangegeven en zijn inclusief €82 startkosten om de letters in elkaar te weven. Bestel dit product en je wordt teruggebeld om de;

  • tekst door te nemen
  • route te bepalen
  • datum en tijd te prikken

Indien de zichtwaardes bij nevel of door bewolking beneden de vlieg minima’s liggen wordt het volledige bedrag gecrediteerd of wordt er in overleg een nieuwe datum gekozen.

Producten