VACATURE / STAGE

VACATURE / STAGE2018-08-18T10:53:13+00:00

Front desk medewerk(st)er

(part-time)

Je verwelkomt vliegers en leerlingen en adviseert iedereen die in vliegen bij VSH geïnteresseerd is, je bent het visitekaartje van onze Vliegschool en verhuurbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse balie-operatie, het inplannen en factureren van vluchten met vliegers en leerlingen. Naast het verwerken van e-mail en het beantwoorden van de telefoon is het een pré te kunnen werken met Mailchimp, Drillster en WordPress, maar dat kan ook on-the-job aangeleerd worden.

Kennis van de wereld van general aviation en privé-vliegopleidingen is een must. Je hebt dus aantoonbare interesse in de luchtvaart, bijvoorbeeld met een achtergrond als zweefvlieger of een studie op luchtvaartgebied.

Wat vragen we van jou?
–    Communicatief vaardig
–    Goede kennis van Engels in woord en geschrift
–    Teamspeler
–    Grote mate van zelfstandigheid
–    Flexibiliteit
–    Rijbewijs B

Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Vliegveld Hilversum.

Bij ons vind je een collegiale sfeer bij de leukste vliegschool voor privévliegers van Nederland. We zoeken een echte teamspeler die een vaste waarde wordt binnen onze vliegschool.

Het aantal dagen is flexibel in te delen. Wij denken aan één of meerdere dagen op woensdag, en met name op vrijdag, zaterdag en zondag met afwisselend. Werktijden zijn vanaf 09:00 uur en afhankelijk van het verloop van de vliegdag. De functie kan worden ingevuld door een team van meerdere personen, dus ook als je aan het profiel voldoet en de voorkeur hebt voor één dag per week of in het weekend is dat bespreekbaar.

Ben of ken jij deze persoon? Mail ons met je motivatie en CV op: vacature@vliegschool-hilversum.nl