Aviatize

Het digitale systeem dat VSH gebruikt voor leerlingen en vliegers
Aviatize Vliegschool Hilversum

Vlieg je bij Vliegschool Hilversum? Dan kun je de (verhuur)planning en bijv. voortgang van jouw praktijklessen bekijken in Aviatize. Klik op de link hieronder om in te loggen.

Bij VSH gebruiken we Aviatize voor onze planning en syllabus. 

Voor leerlingen

Bijna alle lesvluchten die leerlingen gehad hebben, zijn inmiddels overgezet naar de digitale omgeving, inclusief de uren, landingen en opmerkingen. Je papieren syllabus wordt gescand en in het systeem opgeslagen, zodat je die kunt blijven inzien. 

Een les boeken gaat zoals het nu ook gaat, door te bellen naar de vliegschool. In Aviatize zijn jouw afspraken en (geplande) lessen zijn zichtbaar in een tijdlijn. Je kunt je daarmee voorbereiden op de toekomstige lesvlucht. Na iedere vlucht beoordeelt je instructeur je vlucht en voegt hij/zij opmerkingen toe. Daarna ontvang je een e-mail en bevestig je de les met een digitale handtekening.

 

Voor vliegers in het algemeen

In Aviatize kun je bijna al je certificaten zelf uploaden, zoals Medical, Theorie, LPE en RT. Het inschrijfformulier en aanvraag Toelatingsbewijs CBR doen wij. Belangrijk is om tijdens het uploaden van je Medical de vervaldatum in te voeren. Je krijgt dan tijdig een melding wanneer deze verloopt. De notificaties via Mailchimp -die wij eerder altijd stuurden- komen te vervallen. Na het uploaden checken wij ook nog de vervaldatum (dubbel check) en keuren we de upload goed. 

Facturatie doen we de komende tijd nog op de bekende manier, maar dit zal in de toekomst ook via Aviatize gaan lopen.

Heb je vragen over Aviatize?

Vul dan onderstaand formulier in en laat je nummer achter.