Specialized Operations

Meetvluchten en fotovluchten, ook hiervoor moet je bij VSH zijn
Voor Wageningen Universiteit

Meetvluchten

In opdracht van de Universiteit Wageningen voeren wij het hele jaar door CO2 meetvluchten uit.

Voor deze operatie hebben we een Specialized Operations (SPO) declaratie (NL.SPO.033) en een laagvlieg-vergunning tot 200 ft (AGL). Op deze hoogte kunnen de meetinstrumenten de hoeveel CO2 opname of uitstoot detecteren die er boven met name veenweide gebieden plaatsvindt.

We vliegen met de Sky Arrow 650 TCNS, PH-WUR.

Met de Cessna PH-WMA

Fotovluchten

Vliegschool Hilversum heeft een EASA SPO erkenning voor het uitvoeren van foto- &videovluchten (IL&T NL.SPO.33 Aerial Photography Flights).

De PH-WMA, één van onze Cessna 172’s, is linksachter voorzien van een groot fotoraam van waaruit perfecte foto’s gemaakt kunnen worden, zonder dat je de vleugel of het landingsgestel in beeld hebt.

Zowel de vlieger als fotograaf zitten beide aan de linkerzijde achter elkaar wat een goede coördinatie mogelijk maakt om het te fotograferen object op de grond perfect in beeld te kunnen brengen.

We vliegen de foto- & videovluchten met onze eigen ervaren piloten en werken operationeel samen met www.luchtopname.nl (BakAir). Luchtfotografie is een vak apart, er komt namelijk heel wat bij kijken.

Wil je luchtfoto's laten maken?

Op veel plekken mag je met drones niet vliegen, wij mogen met speciale toestemming van de luchtverkeersleiding overal opnames maken voor onze klanten. De fotografen van luchtopname.nl zijn speciaal getraind en werken met professionele apparatuur. Ons vliegtuig is zowel voor fotografie als gestabiliseerde videobeelden uitermate geschikt.

Klanten als Schiphol TV, ANP, NOS, RTL voorzien wij regelmatig van beelden.

Wil je een evenement, gebied, gebouw of object vanuit de lucht laten fotograferen of filmen, neem dan contact op met Vliegschool Hilversum op 035 – 577 1201 of via info@vliegschool-hilversum.nl.

Geïnteresseerd in onze Special Operations?

Wil je luchtfoto's laten maken of meer weten over de meetvluchten? Neem dan contact op.