Over VSH

Vliegschool Hilversum

Een vliegschool en club in één

Welkom bij Vliegschool Hilversum (VSH, Luchtvaartbedrijf Ben-Air B.V.). Wij zijn een aërodynamisch luchtvaartbedrijf met een vloot van 10 eigen vliegtuigen, die we voor allerlei doeleinden gebruiken. Of je nu op zoek bent naar vlieglessen, een toestel wilt huren, luchtfoto’s wilt laten maken of een inspectie voor luchtkwaliteit wilt laten uitvoeren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij VSH heeft ook een eigen, goed uitgerust, onderhoudsbedrijf. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van externe partijen en kunnen we altijd garant staan voor veiligheid en kwaliteit. Ook eigenaren van privévliegtuigen zijn van harte welkom voor reguliere inspectiebeurten en het noodzakelijke onderhoud aan hun eenmotorige vliegtuig (SEP, MLA en TMG).

Bij VSH gaat vliegen hand in hand met plezier en professionaliteit. Kom langs en ontdek de lucht op een geheel nieuwe manier!

Meer dan een gewone vliegles

Vliegschool

Vliegschool Hilversum biedt een volledige vliegopleiding, bestaand uit praktijkles en theorieles. In een ontspannen sfeer kun je profiteren van onze ruime ervaring, want er staat een gedreven en ervaren team van instructeurs en technici voor je klaar om je te begeleiden. En natuurlijk delen we onze kennis ook online: met onze online database kun je je extra goed voorbereiden voor het theorie-examen. En we houden je op de hoogte van relante en veranderende regelgeving of belangrijke veiligheidsaspecten met onze nieuwsbrief (geen spam!)

We streven ernaar om je niet alleen vliegvaardigheden bij te brengen, maar ook een unieke en gedenkwaardige vliegervaring te bieden. En wie weet, naast het behalen van je brevet, ontwikkel je hier ook vriendschappen voor het leven, want veel van onze leerlingen en vliegers hebben hier blijvende vliegvrienden gevonden. 

We love to fly

Meer dan alleen vliegles bij VSH

Je bent bij ons niet alleen aan het juiste adres als je wilt leren vliegen, maar zeker ook als gebrevetteerde piloot. Je kunt bij ons een vliegtuig huren en we organiseren regelmatig dag- en weekvliegtrips naar Nederlanse en Europese bestemmingen.

Bij VSH geloven we sterk in praktische kennisoverdracht. Daarom investeren we in innovatieve leermiddelen, zoals de VSH Flight Simulator en workshops over Motortechniek en Avionics via VSH Tube. We zijn ervan overtuigd dat dit de vliegveiligheid van privépiloten aanzienlijk verbetert. En er is meer: onze e-learning app biedt praktische vragen over het vliegtuig waarmee je vliegt in de zogenaamde “Currency & Conversion Training”. Zo zorgen wij ervoor dat jij als gebrevetteerde piloot altijd up-to-date bent en met vertrouwen de lucht in gaat.

Dus, waar wacht je nog op! Ontdek met ons nieuwe bestemmingen, blijf jezelf ontwikkelen en verbeter je vliegvaardigheden samen met ons enthousiaste team en alle vliegers van VSH.

Meer over vliegen bij VSH

Hallo vlieger (in spe)

We leren je graag kennen, dus neem vooral contact op!